Tekst objavljen: 19.06.2013 13:35        


Danas je na Novom Beogradu svečano otvorena prva rebrendirana filijala najveće ruske banke Sberbanke u Srbiji. Otvaranje filijale Sberbanke su presecanjem svečane vrpce ozvaničili Mark Arnold, predsednik Upravnog odbora Sberbanke Evropa i gospođa Gordana Matić i gospodin Danilo Đurović, članovi Izvršnog odbora Sberbanke Srbija.

Sberbanka: Cilj nam je da budemo lideri u Srbiji

Predsednik Sberbanke u Srbiji, gospodin Valerij Ovsjanikov je rekao da Sberbanka kao najveća ruska banka donosi novu filozofiju poslovanja u bankarskom sektoru Srbije i da je cilj Sberbanke da postane lider na bankarskom tržištu Srbije.

- Nakon akvizicije Volksbanke u februaru prošle godine, pokrenuli smo značajan proces transformacije. Počinjemo sa ovom ekspoziturom koja je u potpunosti usklađena sa Sberbank standardima, a u periodu koji je pred nama, planiramo da završimo proces rebrendiranja u svim ekspoziturama u Srbiji – rekao je Ovsjanikov.

U kombinaciji sa stručnošću i usmerenošću naših zaposlenih na klijente, Sberbank Srbija je jedinstven bankarski partner u građenju mostova ka preduzećima u Srbiji, Rusiji i Zajednici nezavisnih država. U 2012. godini smo podržali izvoz srpske robe (sektor poljoprivrede) u Rusiju i nastavićemo da pružamo sistemsku podršku izvoznicima i uvoznicima u Srbiji koji posluju sa Rusijom - istakao je gospodin Ovsjanikov.

Nakon otvaranja prve rebrendirane ekspoziture u planu je rebrendiranje još 25 filijala, sa već sada prepoznatljivim brendom Sberbanke.

Predsednik Upravnog odbora Sberbanke Evropa Mark Arnold je rekao da će Sberbanka nastaviti sa aktivnostima rebrendiranja, koje će uspešno okončati u narednim mesecima.

Magazin The Banker je ocenio Sberbanku kao drugi Evropski najvredniji bankarski brend, a u prilog ovome govore činjenice i da Sberbanka Rusija sa 240.000 zaposlenih ima 106 miliona klijenata fizičkih lica, kao i 1 milion korporativnih klijenata, a Sberbanka Evropa sa 4.400 zaspolenih servisira 566.000 klijenata fizičkih lica, kao i 62.000 mikro kompanija i 17.000 korporativnih klijenata.
- Sberbanka Rusija je među vodećim bankama u Evropi i Sberbank Srbija je deo jedne od najbrže rastućih financijskih institucija u svetu sa finansijskom snagom, velikim iskustvom i znanjem bankara, talentovanim i kreativnim zaposlenima. Uz sve to, uključujući i 344 milijarda evra ukupnog kapitala, Sberbanka je u stanju da servisira više od 107 miliona klijenata širom sveta, kako bi obogatili društvo u kojem radimo i dali doprinos izgradnji lokalnih ekonomija – dodao je Arnold.

Pre otvaranja nove filijale Mark Arnold je imao sastanak sa njavećim korporativnim klijentima Sberbanke sa kojeg donosi pozitivne utiske i zadovoljstvo ostvarenom saradnjom, kao i smernice za konstantno poboljšanje poslovanja i prepoznavanje potreba klijenata.

Kao važan deo jedne od najvećih, najbrže rastućih, dinamičnih bankarskih organizacija u svetu, Sberbanka u Evropi teži da bude priznata kao inovator, lider u bankarstvu u Centralno - istočnoj Evropi sa rastućim prisustvom i prepoznavanjem u zapadnoj Evropi.

Cilj Sberbanke je da se fokusira na svoje klijente, stabilnost, unošećenje inovacija i prilagođavanje građana novim proizvodima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
nova ekspozitra otvorena nova filijala mark arnold Sberbanka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana