Tekst objavljen: 22.10.2021 15:55        


Više od 10 hiljada građana se obratilo Kamatica savetniku za pomoć pri izboru kredita u prethodnih godinu dana rada. Mnogima od njih smo pomogli da dođu do kredita za važna životna pitanja

Rekli su o Kamatica savetniku: "Pomogli ste da rešim neodložne obaveze"


Jedna od naših mnogobrojnih sugrađanki koje su se obratile Kamatica savetniku za pomoć pri izboru najpovoljnijeg kredita je i Sofija Stojanović koja je istakla da je uz pomoć Kamatice brzo uspela da reši jednu neodložnu obavezu:

- Zahvaljujući Vama sam uspela da refinansiram kredit i da završim obaveze koje su bile neodložne. Izuzetno sam zadovoljna ljubaznošću i angažovanošću koju ste pokazali kada mi je trebala pomoć pri izobru kredita. Divni ste i već vas preporučujem svima - kratak ali pohvalan komentar je dala Sofija (na slici ispod).


 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Pored Sofije, Kamatica savetniku se javilo još građana koji su želeli da se zahvale za dobru uslugu i pomoć da nađu najpovoljniji keš, refinansirajući ili stambeni kredit koji postoji u ponudi svih banaka u Srbiji.

Njihove priče, koje ćemo donositi u narednim nedeljama, govore da su bili veoma zadovoljni i da im je Kamatica savetnik pomogao da komplikovanu proceduru pri traženju i dobijanju kredita reše brzo i lako. I što je najvažnije - sa odobrenim kreditom.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
rekli su o kamatica savetniku kamatica savetnik dobri krediti pomoć pri uzimanju kredita najpovoljniji kredit uslovi za dobijanje kredita uzimanje kredita

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana