Tekst objavljen: 28.06.2021 15:15        


Legendarni investitor i milijarder Voren Bafet savetuje mlade ljude da se fokusiraju na savladanje komunikacijskih veština, odnosno da uče kako pisati i govoriti jasno, jer bi im to moglo "povećati vrednost dvostruko"

Voren Bafet savetuje mlade kako da udvostruče svoju vrednost


"Jedini jednostavan način da postanete za 50 odsto više vredni nego što ste sada je usavršavanje komunikacijskih veština – kako pisanih, tako i usmenih", kaže Bafet u videosnimku objavljenom u ponedeljak na LinkedInu.

Videosnimak je objavio Michael Hood, suosnivač startapa Voiceflow sa sedištem u Torontu, koji omogućava korisnicima dizajn, izgradnju i pokretanje veština za Amazonov pametni zvučnik Alexa, bez potrebe za znanjem kodiranja, prenosi portal Manager.ba.

"Ako ne možete komunicirati, to je kao da namignete devojci u mraku, ništa se ne događa. Možete imati svu pamet na svetu, ali morate je znati preneti", nastavlja Bafet.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Preduzetnik Ričard Branson slaže se da je sposobnost uspešne komunikacije presudna za uspeh.

"Danas, ako želite uspeti kao preduzetnik, morate biti i pripovedač", rekao je britanski biznismen, dodajući da ipak nema koristi biti dobar pripovedač ako vaš proizvod ili ideja ne vrede. Međutim, nije dovoljno stvoriti izvrstan proizvod takođe morate smisliti kako ljude obavestiti o tome.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
mladi preduzetnici mladi voren bafet komunikacione veštine

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana