Tekst objavljen: 17.01.2013 11:04        


Sosijete ženeral banka Srbija obavestila je da je počela sa prijemom zahteva za stambene kredite iz novog programa subvencija Vlade Srbije.

Evo uslova za subvencionisane stambene kredite

Krediti se odobravaju u iznosu od 10 do 100 hiljada evra, uz minimalno učešće klijenta od 10 i učešće države od 10 odsto, uz kamatnu stopu od šestomesečni euribor plus 4,25 do šestomesečni euribor plus 4,45 odsto.
Rok otplate je od 120 do 360 meseci. Rok otplate uključuje i mogućnost dobijanja grejs perioda od 12 meseci, tokom kog klijent plaća samo kamatu, što olakšava građanima otplatu zaduženja do završetka objekta, ukoliko je reč o nekretnini u izgradnji, ili tokom otpremanja kupljene nekretnine.

Član Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke Srbija Miroslav Rebić izjavio je da je ova banka na tržištu subvencionisanih stambenih kredita bila je uključena u sve dosadašnje programe Vlade i da od 2008. godine, država subvencioniše kredite za kupovinu novih i nekretnina u izgradnji, što važi i za ovaj, novi program.

Pravo na ovaj tip zajma imaju građani čija mesečna primanja ne prelaze iznos od 150 hiljada dinara, što važi i za supružnike podnosioca zahteva, a u trenutku otplate poslednje rate klijent može imati najviše 70 godina.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Ivan 17.10.2013 22:29

    Da li će i u 2014. godini biti subvencionisani stambeni krediti za profesionalna vojna lica? Hvala.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
Societe Generale banka banke banka subvencionisani stambeni krediti krediti uz subvenciju države kredit krediti stambeni krediti stambeni kredit

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana