Tekst objavljen: 22.07.2013 15:00        


BMW planira da u proces prodaje svojih automobila još više uključi internet. Pored toga, nemački proizvođač razmatra da uvede i mogućnost prodaje direktno u domovima kupaca. U vreme ekonomske krize i nikad veće konkurencije na automobilskom tržištu, kompanije se dovijaju na razne načine kako bi povećale prodaju svojih modela.

Kupujete BMW? Prodavci dolaze pravo kod vas

Tako je šef prodaje BMW-a, Roland Kruger, izjavio da će internet prodaja automobila ovog proizvođača biti proširena na sve modele.

- Već planiramo da i novi električni automobil, BMW-a i3, koji će biti prdstavljen krajem jula, počnemo da prodajemo preko globalne mreže - kaže on. Kako je Kruger najavio, prodavci BMW-a bi, takođe, trebalo da počnu da posećuju kupce u njihovim domovima.

- Očekivanja i potrebe kupaca se menjaju, a kompanija uvek želi da zadovolji te zahteve - istakao je Kruger. Međutim, novi planovi za direktnu prodaju automobila su izazvali negodovanje dilera BMW-a.

Kompanija BMW je 2012. godine povećala prodaju za 10,6 odsto, na rekordnih 1,84 miliona vozila, a 2013. planira dalji rast broja isporuka.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
BMW luksuzni automobili prodaja automobila kupovina automobila

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana