Tekst objavljen: 27.03.2013 10:49        


Kompanija Fijat automobili Srbija je saopštila da su uslovi pod kojima se model "500L nacionale" nudi na domaćem tržištu zapravo najbolji mogući paket u ponudi te kompanije.

"Srpski fića" (ni)je najjeftiniji za domaće kupce

Atraktivne cene modela "fijat 500L" koje su u ponudi na drugim tržištima, prema objašnjenju proizvođača, predstavljaju samo deo kratkoročnih promo-paketa i promenljive su prirode.

Kompanija FAS, u saradnji sa Credit Agricole Bankom, je takođe pripremila specijalan paket finansiranja, sa izuzetno konkurentnom kamatnom stopom namenjenom lokalnom tržištu.
Ta kompanija objašnjava da verzija "nacionale" dolazi u paketu posebno definisanog nivoa opreme, koji nije dostupan na drugim tržištima, što u velikoj meri utiče na ukupnu cenu vozila.

"Fijat 500L nacionale", naime, u standardnoj opremi sadrži klima uređaj, čelične felne, tempomat, multifunkcionalni displej, obogaćen unutrašnji i spoljašnji izgled, rezervni točak umesto kompleta za reparaciju, kao i mnogo toga dodatnog.

Sve ovo, kako se dodaje u saopštenju, predstavlja dodatak standardnoj sigurnosnoj opremi, zbog koje je ovaj model i dobio pet zvezdica na NCAP testu.

Sa druge strane, kako piše list Alo, verzija koja se u Češkoj prodaje za 10.400 evra (sa svim troškovima koji uključuju carinu, porez i transport), i verzija koja se za 13.490 evra prodaje u Srbiji su identični modeli, tačnije se uopšte ne razlikuju po opremi.


izvor: Alo

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
fijat automobili srbija fijat srpski fijat Fiat srpski fića fabrika automobila prodaja automobila kupovina automobila novi automobili

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana