Tekst objavljen: 20.03.2014 12:50        


Usled velikog interesovanja studenata čija je prosečna ocena nešto niža od 9,00, Banca Intesa spustila je minimalnu prosečnu ocenu potrebnu za prijavljivanje na studentski konkurs „Dokaži se 100%!“ na 8,50 i produžila rok za apliciranje do 31. marta ove godine.

 Banca Intesa: Dokaži se 100%

Učešće na takmičenju u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata sada je omogućeno studentima svih državnih i privatnih univerziteta u Srbiji koji su na 4. godini studija, apsolventima i studentima master i doktorskih studija, sa minimalnom prosečnom ocenom 8,50 i dobrim poznavanjem engleskog jezika, a da bi se prijavili na konkurs jedan od uslova je i da imaju najviše 26 godina života.

Podnošenje aplikacija vrši se putem e-mail adrese csuniversity_award@bancaintesa.rs na koju je potrebno poslati popunjen prijavni formular, biografiju, pismo preporuke profesora i motivaciono pismo. Formular za prijavu i dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Banke www.bancaintesa.rs i Facebook fan strani projekta www.facebook.com/dokazise100posto, gde je omogućeno i online prijavljivanje. Studentski konkurs „Dokaži se 100%!“ predstavlja nadmetanje 12 talentovanih mladih ljudi, podeljenih u 6 takmičarskih timova, u izradi rešenja na zadate probleme iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata.

Selekciju kandidata vršiće Sektor za ljudske resurse Banca Intesa a svakoj ekipi će tokom izrade projekta biti dodeljen mentor. Tokom juna, stučna komisija na projektu sastavljena od predstavnika Banca Intesa, Intesa Sanpaolo i akademskih ustanova, proglasiće pobednički tim koji će predstavljati Srbiju na finalnom takmičenju Divizije internacionalnih banaka članica ISP grupe u Italiji.

Pobednike konkursa u Srbiji Banca Intesa će nagraditi novčanim stipedijama u iznosu od 1.000 evra po članu tima i stručnim usavršavanjem u banci, dok je za članove drugoplasiranog tima predviđena nagrada u visini od 700 evra. Ostalih osam učesnika će za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra, a Banka će svim polaznicima konkursa uručiti Intesa Sanpaolo sertfikate. Dvoje studenata koji na finalnom takmičenju u Italiji osvoje prvo mesto očekuje stručna praksa u sedištu Intesa Sanpaolo grupe ili novčana nagrada u iznosu od 1.500 evra, po osobi.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
intesa za studente banca intesa studenti DOKAŽI SE 100%

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana