Zvanični kurs Evra za dan 03.08.21. :: 117.5649 rsd
Tekst objavljen: 22.02.2019 9:19        


Er Srbija predstaviće devet novih destinacija na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Posetiocima koji su zainteresovani za kupovinu karata za sedam novih redovnih linija – za Kijev, Madrid, Barselonu, Rijeku, Krasnodar, Helsinki i Kairo, i dve sezonske za Nicu i Zadar, ali i za ostale destinacije, nacionalni avio-prevoznik ponudiće bolje uslove kupovine, kao i druga brojna iznenađenja.

 Er Srbija promoviše nove destinacije

“Povoljnije cene i nenaplaćivanje troškova izdavanja karata, dobar su razlog za sve one koji žele da nas posete na štandu u hali 1. Najveća i najuspešnija turistička manifestacija u regionu je idealna prilika da se sretnemo sa ljubiteljima putovanja i predstavimo našu ponudu koja se stalno unapređuje,“ izjavila je direktorka za komercijalu Er Srbije Dragana Frantov Nikolić.

Na štandu Er Srbije, putnicima će biti predstavljene i prednosti onlajn kupovine karata i korišćenja dodatnih usluga. Posebni pult ”Brže do karte” osmišljen je tako da putnici mogu da se bolje upoznaju sa mogućnostima kupovine karata i dodatnih usluga preko sajta Er Srbije. Svi oni koji na taj način, na štandu, karticom kupe kartu, biće u prilici da besplatno dobiju neku od dodatnih usluga za sledeće putovanje do kraja godine, poput rezervacije sedišta po izboru, dodatnog prtljaga, prvenstva pri ukrcavanju ili prijavi na let.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Usluga nacionalnog avio-prevoznika prvi put će biti predstavljena i putem virtuelne stvarnosti. Uz pomoć specijalnih VR naočara posetioci štanda Er Srbije moći će da zavire u unutrašnjost kabine, provere kako izgledaju biznis i ekonomska klasa, kokpit, pa čak i da virtuelno dožive devet novih destinacija.

U okviru posebne nagradne aktivacije, imaće priliku da putem specijalnog touch screen ekrana naprave fotografiju sa pozadinom neke od novih destinacija, koja će im potom biti poslata na mejl. Posetioci koji fotografije postave na svoje Instagram profile uz hešteg #AirSerbiaFAIRytale, kandiduju se za izbor najbolje fotografije koja osvaja dve besplatne karte za destinaciju koja se na njoj nalazi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
er srbija biznis klasa ekonomska klasa cena karte

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana