Zvanični kurs Evra za dan 07.12.20. :: 117.5846 rsd
Tekst objavljen: 12.03.2016 11:30        


Srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia učestvuje na Sajmu ITB Berlin, najvećem sajmu turizma na svetu, koji se ove nedelje održava u nemačkoj prestonici, saopšteno je iz te kompanije.

Air Serbia na najvećem sajmu turizma na svetu u Berlinu

Air Serbia će izlagati na štandu grupacije Etihad Airways partners na tri nivoa - na jednom na kome će biti prikazane video prezentacije kojima se promoviše ponuda avio-kompanije, a na posebnom delu štanda će posetioci moći da se sastanu sa predstavnicima Air Serbia-e i članovima njene kabinske posade.

Organizatori očekuju da će Sajam, koji se održava od 9. do 13. marta, posetiti oko 100.000 ljudi, a da će u njemu ove godine učestvovati 10.000 izlagača iz preko 180 zemalja.

Pored Air Serbia-e, na štandu će se takođe predstaviti Etihad Airways, Air Berlin, Alitalia, NIKI, Air Seychelles, Jet Airways i švajcarska avio-kompanija Etihad Erigers, čije letove obavlja Darvin Airways.

Etihad Airways partners zajedno lete do 344 destinacija, raspolažu sa više od 700 aviona i prevezu više od 100 miliona putnika svake godine, što ih čini sedmom po veličini grupacijom aviokompanija na svetu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
sajam turizma berlin sajam putnici Air Serbia Etihad Airways

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana