Tekst objavljen: 09.09.2015 13:29        


Generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali otvorili su danas premijum salon te kompanije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla i poručili da je to još jedan dokaz da je srpska aviokompanija najbolja u regionu i jedna od vodećih u Evropi. 

Air Serbia otvorila luksuzan salon

Na svečanom otvaranju je istaknuto da je to prvi premijum, luksuzni salon Air Serbia-e i prvi takav salon u našoj zemlji, odnosno na beogradskom aerodormu, koji će koristiti putnici Air Serbia-e u biznis klasi.

Mali je tom prilikom istakao da je Air Serbia ove godine povećala prihode za 20 odsto, a broj putnika za 30 odsto, kao i da je ta kompanija od Jata koji je bio gubitaš, sada postala najveća i najbolja kompanija u regionu.

Mali, koji je i predsednik Nadzornog odbora Air Serbia-e, je rekao da je takav neverovatan uspeh postignut za manje od dve godine s obzirom da je kompanija u 2013. godini imala gubitke od 73 miliona evra, a da je već u 2014. godini ostvarila profit od 2,7 miliona evra.

Prerma njegovimr rečima, ove godine zaposlila 239 mladih radnika.
"Do kraja godine biće uveden Wi-Fi internet u svim avionima", rekao je Mali.

On je poručio da će Air Serbia održati svoju poziciju i da nas, kako je rekao niko neće stići, kao i da je naša aviokompanija podigla lestvicu po pitanju standarda aviosaobraćaja u regionu.

Kondcih je kazao da su mnogi pre dve godine mislili da je to samo priča i da nisu verovali da će biti ostvareni takvi rezultati koji se sada vide.

"Na dobrom smo putu da ostvarimo profit drugu godinu zaredom", rekao je Kondić, dodajući da je u prethodne dve godine otvoreno više od 600 novih radnih mesta.

On je poručio da je Air Serbia postavila standarde kada je reč o realizaciji projekata i da je Srbija kada je reč o investicijama, zemlja velikih mogućnosti.

Kondić je kazao da će uskoro biti uveden internet i mobilne veze i da će putnici Air Serbia-e uz pomoć specijalne aplikacije moći da koriste internet i razgovaraju mobilnim telefonom.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
premijum salon Air Serbia avio prevoz Aerodrom Beograd biznis klasa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana