Tekst objavljen: 16.06.2016 9:42        


Air Serbia je promotivnim letom uvela liniju za Hamburg, na kojoj će imati četiri leta nedeljno, proširivši tako mrežu destinacija na 11 gradova u Nemačkoj, saopštila je srpska avio-kompanija. 

Air Serbia promotivnim letom otvorila liniju za Hamburg

AvionAir Serbia-e, na istorijskom letu JU390, sleteo je na aerodrom u Hamburgu u 09:20 časova, gde je svečano dočekan "vodenim lukom" iz vatrogasnih topova u prisustvu visokih predstavnika aerodroma.

Delegacija predstavnika Air Serbia-e, na čelu sa direktorom globalne prodaje Đorđem Vukotićem, putovala je prvim letom iz Beograda u trajanju od svega dva časa i deset minuta.

Letovi će se obavljati ponedeljkom, utorkom, sredom i petkom, avionom "bombardije" CRJ-900.
"Radujemo se što uvodimo letove za Hamburg, čiji su poznati stari lučki kvartovi i kanali sada lako dostupni svim našim turistima. Letovi za Hamburg, koje ćemo obavljati četiri puta nedeljno, gostima će pružiti više opcija i biće usklađeni tako da mogu da zadovolje znatno interesovanje za putovanja tokom leta do ovog sjajnog grada, koji predstavlja našu 11. destinaciju u Nemačkoj", rekao je generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić.

Kako kaže, Nemačka je značajno tržište za Air Serbia-u i Air Serbia se raduje što će u saradnji sa partnerima u sektoru turizma i ostalim članicama grupacije Etihad Airways partners, a naročito sa avio-kompanijom Airberlin, unaprediti svoje prisustvo i ponudu putovanja.

Hamburg, sa 1,8 miliona stanovnika, na reci Elbi, drugi je po veličini grad u Nemačkoj i druga luka u Evropi.
Pristanište predstavlja središte ovog grada bogate pomorske istorije, koji svake godine privlači milione turista, a posebno tokom leta.

Pored letova za Hamburg, Air Serbia nudi direktne letove za Berlin, Diseldorf, Frankfurt, Štutgart, kao i dodatne kod-Šer letove sa samo jednim presedanjem u saradnji sa aviokompanijom Airberlin do Kelna, Drezdena, Nirnberga, Minhena, Sarbrikena i Hanovera.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Air Serbia Etihad Airways Hamburg letovi

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana