Tekst objavljen: 28.02.2016 14:30        


Nacionalna aviokompanija Air Serbia je, na zahtev gostiju, produžila promotivnu prodaja karata za SAD do 2. marta i najavila specijalnu promociju za članove Air Serbia Etihad Guest, višestruko nagrađivanog programa lojalnosti za česte putnike, kojom se obeležava planirano uvođenje direktnih letova između Beograda i Njujorka.

Air Serbia: Specijalni bounusi putnicima za Njujork

Generalni direktor Air Serbia-e Dane Kondić je tim povodom izjavio da mu je veoma drago da ta kompanija, povodom obeležavanja predstojećeg uvođenja direktnih letova za Njujork, može da lojalnim i čestim putnicima pruži mogućnost da steknu dodatne bonus milje.

"Program Air Serbia Etihad Guest je međunarodno priznat po prednostima koje pruža putnicima, pa je ovo odlična prilika za naše goste koji se još uvek nisu prijavili da to sada učine i da se učlane u program", naveo je Kondić.

Raduje ga, kazao je, pozitivna reakcija i značajna tražnja putnika od početka prodaje karta za Njujork.
"Zato smo odlučili da produžimo trajanje promotivne ponude za još nedelju dana kako bismo izašli u susret našim gostima koji bi želeli da među prvima sa nama lete za SAD", kazao je Kondić.

Promocija će trajati do 19. marta 2016, a promotivne bonus milje se mogu osvojiti na letovima između 23. juna i 23. jula 2016.

Na primer, član programa lojalnosti koji ima povratnu kartu u Ekonomskoj klasi za let Air Serbia-e iz Beograda za Njujork bi obično mogao da stekne do 9.008 Etihad Guest milja, dok će u okviru ove promocije osvojiti do 18.016 milja. Povratna karta u Biznis klasi bi obično donela do 15.764 Etihad Guest milje, dok će u okviru ove promocije vlasniku karte doneti do 47.292 milje.

Promocija Air Serbia Etihad Guest programa za Njujork se neće odnositi na karte koje su kupljene po promotivnim cenama, niti na karte kupljene zamenom za Etihad Guest milje. Promotivne bonus milje će biti zabeležene na nalogu putnika najkasnije 60 dana od datuma putovanja.

Pored toga, odgovarajući na veliko interesovanje i molbe gostiju, Air Serbia je produžila period prodaje karata za Njujork po promotivnim cenama za još nedelju dana. Putnici sada mogu da do 2. marta iskoriste specijalnu ponudu, po kojoj se povratna karta iz Beograda za Njujork može kupiti po ceni počev od svega 399 evra u Ekonomskoj klasi i 2.499 evra u Biznis klasi, uključujući takse i naknade.

Uvodne promotivne cene će važiti za putovanja u periodu izmedju 23. i 30. juna i posle 16. avgusta 2016.
Podseća se da je Air Serbia tokom Međunarodnog sajma turizma u Beogradu, koji je održan prošle nedelje, objavila početak prodaje karata i red letenja za direktne letove ka Aerodromu JFK u Njujorku.
Air Serbia će za Njujork leteti pet puta nedeljno avionom Erbas A330-200. Prvi let na ovoj liniji se očekuje 23. juna.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Etihad Guest letovi za ny Air Serbia Aerodrom Beograd karte za letove

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana