Zvanični kurs Evra za dan 07.05.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 16.08.2017 9:02        


Air Serbia je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja.

Air Serbia: Zatvaranje poslovnica logičan korak

Kako su u toj kompaniji naveli za agenciju Beta, ta odluka došla je kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile.

„Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. Air Serbia mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu", navode u toj kompaniji.

Pored toga, kako objašnjavaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, Er Srbija morala je da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan. „Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unapredili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe", kažu u Air Serbiji.

Glavne poslovnice te kompanije u Beogradu, koje, kako navode, posećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju redovan rad. Kako su juče javile Južne vesti, posle četiri decenije, poslovnica Air Serbiji, nekadašnjeg Jata, prestala je da postoji u Nišu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
zatvaranje poslovnica Air Serbia aerodrom

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana