Tekst objavljen: 13.11.2015 16:01        


U poslovnicama Air Serbia u Beogradu i Nišu sutra će, po promotivnim cenama, moći da se nabave povratne karte za Istanbul i Tiranu, a u okviru akcije "Super subota". Kako je saopštila srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia, cena povratne karte za Istanbul je od 129 evra, a za Tiranu od 119 evra.

Air Serbie promotivne cene avio karata za subotu

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, a putovanja vikendom podležu doplati od deset evra po pravcu.

Popust za decu neće se primenjivati, za bebe se plaća deset odsto od pune cene karte, a promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju.

Karte se mogu kupiti za putovanja od 16. novembra 2015. do 23. marta 2016. godine, osim u periodu: iz Beograda između 29. decembra i 11. januara, i za Beograd između 18. i 30. decembra.

Poslovnica Air Serbia se u Beogradu nalazi u Bulevaru Kralja Aleksandra 17, a radno vreme subotom je od devet do 17 časova. Poslovnica u Nišu je u Ulici Vožda Karađorđa 19 i subotom je otvorena od devet do 14 sati.

Air Serbia je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Srbije 26. oktobra 2013. godina.
Leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla"'' u Beogradu, kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.

Kompanija nudi prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike, u saradnji sa kod šer partnerima i sa kompanijom Etihad Airways, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.
Aviokompanija trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
promotivne cene karata avio karte Etihad Airways Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana