Tekst objavljen: 07.09.2020 14:55        


Promotivna akcija nacionalne avio-kompanije

Air Srbija dozvolila besplatnu promenu datuma putovanja

Air Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, omogućila je putnicima besplatnu promenu datuma putovanja za avio-karte kupljene u periodu do 15. septembra 2020. godine. Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži Air Srbije, osim Njujorka, i važi za putovanja do 31. marta 2021. godine.

„Usled situacije izazvane posledicama pandemije korona virusa, želeli smo da izađemo u susret potrebama naših putnika i pružimo im veću fleksibilnost pri organizaciji putovanja. Svesni smo da je planiranje odmora, kao i bilo koje vrste putovanja, trenutno otežano i zato verujemo da ćemo im ovom akcijom značajno olakšati i omogućiti da planiranju pristupe rasterećenije i bez dodatnog stresa“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Putnici datum leta, bez naplate penala, mogu zameniti neograničen broj puta, u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene dostupne tarife.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
promena datuma leta besplatna promena datuma Air Serbia avio saobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana