Tekst objavljen: 27.08.2020 14:55        


Air Srbija je danas, 27. avgusta, počela sa postepenom obnovom letova između Beograda i Brisela. Avion srpske nacionalne avio-kompanije, tipa erbas A319, jutros je u 6:45 časova odleteo ka glavnom gradu Belgije

Air Srbija obnovila letove do Brisela

Letovi koji su bili obustavljeni od 28. jula do danas, u narednom periodu će se obavljati dva puta nedeljno, četvrtkom i nedeljom. U zavisnosti od ograničenja putovanja i potražnje, Air Srbija planira da od 22. septembra do Brisela počne da leti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i nedeljom.

„Zadovoljan sam što smo ponovo uspostavili letove za Brisel. Belgijska prestonica, u kojoj se nalazi sedište velikog broja najvažnijih institucija Evropske unije, veoma je značajna destinacija za Er Srbiju. Imajući u vidu našu regionalnu mrežu, Brisel će sada postati mnogo lakše dostupan“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Srbije.

Karta nacionalnog avio-prevoznika do Brisela može se kupiti po ceni počev od 64 evra po pravcu. Letovi iz Beograda obavljaće se četvrtkom u 6:45 i nedeljom u 17:15 časova. Srpska i belgijska prestonica udaljene su 1371 kilometar, a let na ovoj relaciji traje 2 časa i 20 minuta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
let do brisela beograd brisel Air Serbia obnavljanje letova letovi za brisel brisel

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana