Tekst objavljen: 07.07.2020 12:55        


Er Srbija planira da u naredne dve nedelje obavi najmanje osam čarter letova do turskog letovališta Antalije

Air Srbija ponovo leti za Tursko primorje

Prvi čarter let nacionalnog avio-prevoznika do Turske obavljen je u nedelju, 5. jula, kada je 144 putnika otputovalo do ove popularne destinacije na Mediteranu. Letovi se obavljaju avionima erbas A319 i boing B737 sa 144 sedišta.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo što smo u saradnji sa našim partnerima, turističkim agencijama, počeli sa obnovom čarter letova. Pandemija korona virusa posebno je teško pogodila ovu vrstu putovanja. Znamo da za čarter putovanja, pogotovo tokom letnje sezone, postoji veliko interesovanje putnika, o čemu svedoče i odlični rezultati koje Er Srbija u toj oblasti beleži iz godine u godinu. Mi stojimo u potpunosti na raspolaganju našim partnerima u agencijama da, u skladu sa trenutnim okolnostima, organizujemo čarter letove do različitih destinacija i tako našim putnicima omogućimo da i ovog leta sigurno i komforno otputuju na svoj zasluženi odmor,“ izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Već danas, 7. jula, avion srpske nacionalne avio-kompanije ponovo je poleteo ka Antaliji, dok su naredni letovi u planu 9. jula, zatim 11, 15, 17, 18. i 19. jula.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
avio saobraćaj Antalija turska letovi za tursku er srbija air srbija Air Serbia

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana