Tekst objavljen: 29.06.2021 13:35        


Pojačana tražnja za letovima između Srbije i Rusije

Air Srbija povećava broj letova do Moskve


Zbog velikog interesovanja putnika, Air Srbija će od 5. jula, uvođenjem jednog dodatnog leta za Moskvu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na liniji između srpske i ruske prestonice sa sedam na osam nedeljno.

Srpska nacionalna avio-kompanija trenutno saobraća ka čak četiri destinacije u Ruskoj Federaciji - Moskvi, Sankt Peterburgu, Krasnodaru i Rostovu na Donu. Sa ukupno 14 letova nedeljno ka navedenim gradovima u julu, Air Srbija putnicima iz Rusije predstavlja glavnu ulaznu kapiju za putovanja do našeg regiona i dalje.

“Drago nam je što dodatno jačamo prisustvo u Rusiji, koja predstavlja veoma važno tržište - kako za Srbiju, tako i za region. Uprkos ograničenjima putovanja, uspeli smo da povećamo broj letova ka Moskvi, obnovimo letove ka Sankt Peterburgu i Krasnodaru, čak i da uvedemo potpuno novu liniju ka Rostovu na Donu. Velika potražnja i dobra popunjenost letova na novoj ruti pokazuju nam da je to bila dobra poslovna odluka. Nastavljamo da pomno pratimo tražnju i blagovremeno prilagođavamo mrežu okolnostima na tržištu”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Air Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Air Srbija je vazdušnu vezu sa Ruskom Federacijom, nakon privremene obustave avio-saobraćaja usled pandemije korona virusa, ponovo uspostavila 9. novembra 2020. godine.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Air Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
let beograd moskva letovi rusija Air Serbia er srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana