Tekst objavljen: 10.06.2021 14:25        


Air Srbija će od 21. juna, uvođenjem jednog dodatnog leta za Ljubljanu ponedeljkom, povećati ukupan broj letova na ovoj ruti sa pet na šest nedeljno. Nacionalna avio-kompanija Republike Srbije od 2. jula planira i uvođenje sedmog nedeljnog leta petkom, ostajući i tokom narednog perioda jedini avio-prevoznik koji povezuje Srbiju i Sloveniju

Air Srbija povećava broj letova za Ljubljanu, Pariz i London


Srpski nacionalni avio-prevoznik će, od 28. juna, povećati i broj letova ka Parizu sa 11 na 12 nedeljno, uvođenjem jednog dodatnog leta ponedeljkom. Na ovaj način, Air Srbija će obezbediti najbolju povezanost Pariza sa čitavim regionom.

Uvođenjem jednog dodatnog leta četvrtkom ka glavnom aerodromu Hitrou, Air Srbija će od 1. jula povećati i broj letova ka Londonu na četiri nedeljno.

“Imajući u vidu da je tražnja za avio-prevozom u porastu, odlučili smo da uvedemo dodatne letove do nekoliko popularnih destinacija u našoj mreži i putnicima omogućimo još bolje konekcije. Veoma nas raduje pojačana tražnja i ponosni smo na činjenicu da smo trenutno jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa Ljubljanom, kao i sa glavnim pariskim aerodromom Šarl de Gol”, izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Air Srbiji.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Nekoliko dana pre gašenja Adrija ervejza u septembru 2019. godine, Air Srbija je povećala frekvencije i kapacitet letova do Ljubljane, osiguravajući na taj način povezanost slovenačke prestonice, preko Beograda, sa ostatkom Evrope i sveta. Prilikom obnove putničkog avio-saobraćaja u maju 2020, srpska nacionalna avio-kompanija je prva uspostavila saobraćaj sa Ljubljanom, a i dalje zadržava snažno prisustvo na slovenačkom tržištu.

Zahvaljujući vrlo pogodnim terminima, putnicima će biti omogućene dobre konekcije između Ljubljane i brojnih gradova iz mreže Air Srbije, kao što su - Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Krasnodar, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Split, Tirana, Tivat i Cirih.

Više informacija o aktivnostima srpskog nacionalnog avio-prevoznika možete pronaći na stranici Medija centra Air Srbije.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er srbija let beograd pariz let beograd ljubljana veći broj letova Air Serbia let beograd london

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana