Zvanični kurs Evra za dan 02.03.21. :: 117.5753 rsd
Tekst objavljen: 09.03.2020 13:45        


Air Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, imajući u vidu dalji razvoj situacije u Italiji u vezi sa pojavom korona virusa, odlučila je da u narednom periodu dodatno reorganizuje saobraćaj prema ovoj zemlji i uskladi ga sa novim okolnostima

Air Srbija prilagođava saobraćaj prema Italiji

Air Srbija će, počev od danas (ponedeljak, 9. mart), do kraja marta privremeno suspendovati saobraćaj na dvema linijama ka Republici Italiji do kojih leti sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu – između Niša i Bolonje i između Niša i Rima. Odluka je doneta uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Air Srbija leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca. Kontakt centar Air Srbije će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja.

Kada je reč o destinacijama do kojih leti sa svog matičnog aerodroma u Beogradu, usled situacije sa korona virusom, Air Srbija je odlučila da delimično redukuje pojedine frekvencije. U tom smislu, u narednom periodu biće otkazani pojedini letovi do Venecije (11., 25., 30. marta i 6. i 27. aprila), zatim do Milana (12., 16., 17., 19., 24. i 26. marta; svi letovi utorkom tokom aprila, izuzev 14. aprila; svi letovi četvrtkom tokom aprila, izuzev 9. aprila), kao i do Tel Aviva (12. i 20. marta). Air Srbija nastaviće da redovno bez promena saobraća između Beograda i Rima.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Air Srbija je u vezi sa globalnom pojavom korona virusa u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Vlade Republike Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (WHO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA). Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posade je na prvom mestu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
novi red letenja Italija air srbija korona virus epidemija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana