Tekst objavljen: 19.01.2022 13:40        


Er Srbija od 21. aprila 2022. godine počinje sa direktnim redovnim letovima između Beograda i Valensije, kao i sezonskim letovima do tri nove destinacije u Evropi, Barija, Palma de Majorke i Rijeke, od 5. juna 2022

Air Srbija uvodi nove direktne i sezonske letove


Nacionalni avio-prevoznik saopštio je da su karte u prodaji od danas.

Redovni letovi na relaciji Beograd-Valensija obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom tokom aprila i maja, a zatim od početka juna, četvrtkom i nedeljom.

Avio-kompanija će do svoje treće destinacije u Španiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz Beograda, saobraćati avionom tipa Erbas A319.

Između Beograda i Barija srpski nacionalni avio-prevoznik će, u periodu od 5. juna do 27. oktobra, saobraćati avionom tipa ATR72 tri puta nedeljno, ponedeljkom, četvrtkom i nedeljom.

"Er Srbija je do početka pandemije obavljala čarter letove do glavnog grada regije Apulija. Uspostavljanjem avio-saobraćaja na toj liniji, preko Beograda će biti obezbeđene dobre konekcije između Barija i drugih gradova u mreži Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Cirih, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Njujork, Sarajevo, Solun, Skoplje, Sofija, Split, Tirana", dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Srpska nacionalna avio-kompanija će od 11. juna do 29. oktobra leteti dva puta nedeljnoizmeđu Beograda i Palma de Majorke,utorkom i subotom.

Letovi do četvrte destinacije Er Srbije u Španiji, posle Barselone, Madrida i Valensije, obavljaće se avionom tipa Erbas A319.

Er Srbija je do sada obavljala samo čarter letove do Palma de Majorke. Tokom leta 2019. godine na ovoj liniji je realizovano 20 čarter letova i prevezeno preko 5.000 putnika.

Letovi na liniji Beograd-Rijeka obavljaće se avionom tipa ATR72, u periodu od 15. juna do 17. septembra, dva puta nedeljno - sredom i subotom.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
sezonski letovi Air Serbia novi letovi novi letovi iz beograda

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana