Tekst objavljen: 25.03.2014 13:02        


Kako bi omogućila svojim klijentima da zadovolje tekuće potrebe i usklade svoje želje sa mogućnostima, Alpha Bank je ponudila dinarski keš kredit sa fiksnom kamatnom stopom, u vidu brzog i jednostavnog raspolaganja gotovinom sa unapred utvrđenim iznosom rate tokom trajanja otplate kredita.

Alpha banca: Keš krediti sa fiksnom ratom

Nenamenski gotovinski krediti predstavljaju jednu od najpopularnijih bankarskih usluga, jer građani pozajmicu mogu da koriste u različite svrhe. Kamatne stope Alpha keš kredita sa fiksnom dinarskom ratom su vrlo atraktivne, a depozit i prenos zarade nisu obavezni.

Uz rok otplate od 6 do 36 meseci, klijenti mogu sami da odrede iznos rate koja najviše odgovara njihovim mesečnim prihodima i u zavisnosti od potrebnog iznosa kredita, koji u ovom slučaju može biti i do pola miliona dinara. Još jedna od pogodnosti koja se dobija uz kredit je i osiguranje od nemogućnosti otplate kredita usled nastupanja nesrećnog slučaja ili gubitka zaposlenja.

Klijentima je uvek na raspologanju mreža mnogobrojnih poslovnica Alpha Bank širom Srbije gde mogu dobiti sve informacije o proizvodima i, brzo i uz minimalnu dokumentaciju, podneti zahtev za kredit koji će im biti odobren u najkraćem mogućem roku.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
fiksna kamata fiksna kamata alpha alpha dinarski kredit fiksno Alpha bank alpha banka

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana