Tekst objavljen: 29.04.2020 14:55        


Google je najavio otvaranje svoje besplatne aplikacije za video konferencije Google Meet široj javnosti pošto je uspeh Zooma podstakao Microsoft i Facebook da poboljšaju svoju ponudu tokom pandemije koronavirusa

Aplikacija za video pozive "Google meet" se otvara za širu javnost

Ova platforma za video konferencije će narednih nedelja biti postepeno proširivana na širu javnost, a uslov je posedovanje naloga na Google - gmail.

Google meet je do sada bio namenjen profesionalnim korisnicima što je oko šest miliona preduzeća i organizacija koje koriste G-Suite.

"Ovo je nesumnjivo prvi put da Google otvara potrošačima proizvod koji je prvobitno bio namenjen isključivo kompanijama", rekao je za Frans pres Havijer Soltaro, šef G-Suite-a, i dodao da se "obično radi na drugačiji način".

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Poput ostalih platformi za video pozive, korišćenje Google meeta je eksplodiralo od marta zbog uvedenih mera izolacije u borbi protiv koronavirusa.

Sve kompanije koje postavljaju ove aplikacije za video konferencije, insistiraju na bezbednosti, ali je kod Zooma dolazilo do problema kada su se ljudi sa strane ubacivali na sastanke na koje nisu pozivani.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
google meet video pozivi otvoreno za javnost google zoom aplikacija gmail

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana