Tekst objavljen: 03.06.2021 15:55        


U cilju daljeg razvoja agrara i pružanja dodatnih olakšica u poslovanju registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, Banca Intesa je i ove godine sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede potpisala ugovor koji omogućava odobravanje i isplatu subvencionisanih dinarskih poljoprivrednih kredita

Banca Intesa nudi subvencionisane kredite za poljoprivrednike

Poljoprivredni krediti sa subvencijom u domaćoj valuti trenutno su cenovno najpovoljniji krediti na tržištu, sa rokovima otplate čak i do 60 meseci.U pitanju su kratkoročni i dugoročni kreditni zahtevi za ulaganja sa različitim namenama, kao što su: obrtna sredstva, mehanizacija i oprema, osnovno stado, i slično. Zahtev za subvencionisani kredit možete podneti u svim ekspoziturama Banca Intesa, navodi se u saopštenju.

„U želji da ostanemo pouzdan partner našim klijentima, a u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i ove godine snažno ulazimo u program subvencionisanih poljoprivrednih kredita. Nakon zaista odličnih rezultata koje smo do sada imali, očekujemo da će i ove godine najveći broj poljoprivrednika pokloniti poverenje upravo nama. Istakla bih da već u prvih nekoliko dana od početka prijema zahteva za ovu vrstu kredita, imamo odličan odziv poljoprivrednika iz čitave Srbije i podnete zahteve u vrednosti od preko 100 miliona dinara. Od izuzetne važnosti nam je da nastavimo sa aktivnim doprinosom daljem razvoju i jačanju domaće poljoprivredne proizvodnje, uz održavanje stabilnosti poslovanja naših klijenata“, istakla jeMaja Andonov, direktor Sektora za poslovanje sa malim biznisom Banca Intesa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe, u oblasti agrara posluje od 2008. godine i kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, nudeći različite modele finansiranja. Dodatno, Banca Intesa u saradnji sa Vladom Republike Srbije i Narodnom Bankom Srbije pruža značajan doprinos oporavku privrede od negativnih posledica korona virusa odobravanjem kredita iz garantne šeme za tekuću likvidnost i nabavku obrtnih sredstava mikro, malim i srednjim preduzećima.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivre krediti agro krediti poljoprivredni krediti banca intesa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana