Tekst objavljen: 02.10.2019 14:55        


Gotovo sve organizacije će u bliskoj budućnosti biti digitalne, a 60% ukupnog globalnog BDP‑a dolaziće iz digitalnih izvora do 2022. godine, navodi se u izveštaju Svetskog ekonomskog foruma. Upravo s tim na umu, 6. i 7. novembra u Klubu poslanika, razgovaraćemo na ovogodišnjoj BIZIT konferenciji „Digitalna ekonomija 2020“ o strateškim perspektivama digitalne ekonomije.

BIZIT 2019: Da li smo spremni za digitalnu ekonomiju?

Samo kompanije koje ovladaju suštinskim tehnološkim izazovima u poslu i transformišu ih u mogućnosti će ostati relevantne i napredovati u Četvrtoj industrijskoj revoluciji. Organizacije koje se ne budu prilagođavale upotrebom novih digitalnih tehnologija, kao što su Internet stvari (IoT) i veštačka inteligencija (AI), nestajaće sa tržišta – procene kažu da će dve trećine njihovih tržišta nestati do 2022. godine.

Imajući u vidu ove informacije, na ovogodišnjem BIZIT-u razmatraćemo dokle se stiglo sa digitalnom transformacijom, da li se dosadašnje sprovedene digitalne transformacije mogu smatrati uspešnim i da li su korisnici primetili neko poboljšanje u korisničkom iskustvu koje im je ponuđeno i da li smo uopšte spremni za digitalnu ekonomiju. Kroz predavanja, panel diskusije i radionice mnogobrojnih stručnjaka iz oblasti IT-ja i biznisa, kao što su Rade Vujović, Miroslav Varga, Ivan Kokeza, Petar Vasić i mnogi drugi, prisutni će moći da potraže odgovore na sve svoje nedoumice vezane za budućnost digitalnog poslovanja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

BIZIT je brend pod kojim PC Press organizuje skupove među kojima se ističe godišnja najposećenija i najznačajnija regionalna biznis i IT konferencija, čija je tema digitalizacija u svim sferama poslovanja. Cilj BIZIT-a je da liderima budućnosti ponudi prave odgovore na njihove dileme vezane za digitalnu transformaciju.

Pozivamo vas da se priključite! Prijavite se na sajtu bizit.rs i iskoristite popust za ranu registraciju kao i dodatni popust od 10% za čitaoce Kamatice koji dobijate prilikom prijave kada u polje za napomene upišete „Kamatica“.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
BIZIT digitalna ekonomija konferencija BDP

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana