Tekst objavljen: 19.02.2021 12:55        


Bosanskohercegovačka kriptovluta RuXCrypto (RXC) izlistana je na berzi licenciranoj od strane EU regulatora – Whitebit i njom se od juče tamo trguje

Bosanska kriptovaluta od juče na evropskoj berzi, dostupna i na srpskom tržištu

Reč je o kriptovaluti koja se “rudari” od 25. septembra prošle godine, a izlazak na ovu evropsku berzu veliki je uspeh i poduhvat.

Sve to zahvaljujući entuzijastima predvođenim Nedžadom Smajićem i portalu specijalizovanom za blockchain tehnologije Crypto.ba.

“Dugo se bavim kriptovalutama, nekih 10 godina. Dugo vremena proveo sam na svetskim berzama i forumima gde sam mogao puno učiti o tehnologiji o kojoj ne možete svugde učiti. Na Bitcointalk forumu, jednom od najpoznatijih foruma, bio sam vrlo aktivan i imao vrlo kvalitetan račun jer sam puno doprineo toj zajednici”, rekao je ranije Nedžad Smajić Rux, osnivač zajednice Crypto.ba

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Naime, u vreme pandemije koronavirusa koja je prošle godine zahvatila ceo svet i naglasila važnost kriptovaluta i prelazak na nove tehnologije Crypto.ba lansirao je pomenutu kriptovalutu, nastalu kao komjuniti (community) kriptovalutu i kao način promocije kriptovaluta naročito među mladima.

Kako je prethodno najavljeno, RuXCrypto će biti dostupan i na BCX berzi u Srbiji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
bosanska kriptovaluta RuXCrypto Nedžad Smajić Rux kriptovalute trgovina kriptovalutama bcx kripto berza

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana