Indikativni kurs Evra na dan 03.03.21. :: 117.5800 rsd
Tekst objavljen: 11.08.2019 17:00        


Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić zahvalio se na čestitki Francuske privredne komore za ulazak na Forbsovu listu deset svetskih kompanija, ali i na podršci koja je ova komora dala CarGo-u na samim počecima, kada je bio deo njihovog startap akceleratora.

CarGo: Startap akceleratori važni za budućnost Srbije

Guberinić je rekao da je CarGo bio jedan od tri startapa iz Srbije koja su odabrana na konkursu da dobiju podršku poslovne mreže Francuske privredne komore.

"Startap akceleratori, kakav je imala Francuska privredna komora, važni su za budućost razvoja inovativne privrede u Srbiji. Nama je puno pomogao i verujem da će pomoći i drugim startapovima.

Aplikacije će biti zamajac razvoja Srbije i to je prava privredna šansa naše zemlje", rekao je Guberinić.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Direktor kompanije CarGo Technologies rekao je da aplikacije, nove tehnologije i inovacije koje donose startapovi predstavljaju sponu Srbije sa modernim svetom."Jasno je da zastareli modeli neće moći da opstanu na tržištu u novom dobu razvoja.

Zato je potrebno digitalizovati brojne industrije. Mi smo pokazali da za taj posao nije potrebna nikakva finansijska podrška od države, već samo stabilno poslovno okruženje“, zaključio je Guberinić i dodao da će CarGo nastaviti da gradi svoj ekosistem, a da će rezultati biti vidljivi za celu srpsku privredu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
start up Srbija CarGo

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana