Tekst objavljen: 09.12.2021 11:55        


Tržište kriptovaluta nastavilo je da klizi. U proteklih 24 sata, tržišna kapitalizacija je pala za 1,2 odsto i trenutno iznosi 2,46 biliona dolara

Cena bitkoina opet pala ispod 50 hiljada dolara


Bitkoin, najpoznatija kriptovaluta na svetu je u poslednja 24 sata, prema podacima sajta koingeko, pao ispod 50.000 dolara. Trenutno se ceni 49.111 dolara, što znači da mu je vrednost pala za 2,4 odsto.

Itirjum je u istom vremenskom periodu zabeležio manji pad, od 1 odsto i njim se trguje po ceni od 4.302 dolara.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Katastrofalnih 7 dana

Tajming u industriji kriptovaluta trenutno ne može da bude gori. Prvo su za vikend neizvesnosti na tržištu kriptovaluta, vezane za novi soj korona virusa, oborile vrednost većine za više od 20 odsto. Kako piše sajt ful.com, pad je osnažio i skok, od čak 200 odsto, broja Bitkoin šort ugovora.

Potom je u istom trenutku obelodanjena informacija da je na Bitmartu, jednoj od poznatijih i uspešnijih kriptomenjačnica u svetu, ukradeno oko 196 miliona dolara u različitim kriptovalutama.

I kao šlag na torti, juče je održano saslušanje 6 direktora kriptomenjačnica pred američkim Kongresom, tj. Komitetom za finansijske servise u sklopu Kongresa. Na saslušanju se jasno video negativan stav Kongresa prema industriji kriptovaluta.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
cena bitkoina cena kritpovaluta jutros trgovina kriptovalutama tržište kriptovaluta bitkoin jutros ethereum jutros bitkoin ethereum

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana