Zvanični kurs Evra za dan 28.07.21. :: 117.5637 rsd
Tekst objavljen: 17.06.2021 11:55        


U Srbiji danas počinje isplata novčane nagrade svim prijavljenim vakcinisanim građanima, starijim od 16 godina

Danas kreće isplata 3.000 za vakcinisane

Isplata ove novčane pomoći države počele je juče kada su novac dobili vakcinisani penzioneri, a od danas su na redu svi ostali građani.

Svi građani koji su se do 15. juna prijavili putem sajta Uprave za trezor ili kol-centra za novac od države za sve koji su primili vakcinu protiv koronavirusa počinje danas da se isplaćuje. Dan ranije ovaj novac je uplaćen svima vakcinisanim penzionerima, koji su automatski bili prijavljeni.

Naračune pola miliona građana danas će biti isplaćen ovaj novac, a očekuje se da do kraja nedelje bude završena isplata za sve vakcinisane koji su se prijavili za ovu novčanu nagradu države.

Pravo na ovu pomoć imaju građani Srbije koji su stariji od 16 godina i koji su do sada dobili bar jednu dozu vakcine protiv koronavirusa. Vlada Srbije prethodno je produžila rok za prijavu za vakcinu do 31. maja u ponoć, i pod uslovom da vakcinu dobiju u narednih sedam dana.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ministar finansija Siniša Mali ranije je saopštio da se za ovu pomoć države prijavilo skoro 1,4 miliona građana, imajući u vidu imilion penzionerakojima je novac već juče legao na račune, ukupan broj ljudi koji će dobiti ovu pomoć je2,4 miliona. Mali je tom prilikom poručio da time država nastavlja da, kako kaže, podržava građane i privredu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
pandemija pomoć države vakcinisani 3000 za vakcinisane vakcinacija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana