Tekst objavljen: 04.02.2021 13:10        


Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković izjavio je da je ta kompanija ove godine prateći svetske trendove, ušla u još jedan veliki biznis - onlajn trgovinu

Delta pokreće platformu za online trgovinu koja će se zvati "Ananas"

„To je biznis koji rade ‘Amazon’ i ‘Alibaba’. Nova kompanija zvaće se ‘Ananas’ i startovaće od leta ove godine. U taj posao investiraćemo 100 miliona evra u narednih nekoliko godina. Uzimamo svetski priznate stručnjake iz najboljih kompanija. Neki od tih ljudi već su u Beogradu“, najavio je Mišković.

Kako je ovi stručnjaci će obučavati „najjaču ekipu koju smo mogli da sastavimo za taj biznis“.

„Imamo veoma istaknute ljude iz Delte koji su posvećeni samo tom biznisu i veliki značaj pridajemo tom poslu“, istakao je Mišković.

On je, povodom 30. godišnjice Delta holdinga, razgovarao sa nekoliko medija.

Na pitanje kakvu poruku ima, za zaposlene ali i za ostale, Mišković je naveo da je pre 15 godina imao poruku koja je aktuelna i sada, a tiče se politike i biznisa.

„Možda naši političari žele da u Srbiji imaju kompanije kao što su Simens, Majkrosoft, Zara i njihove vlasnike. Ali, nemaju. Imaju nas. Možda i mi želimo da imamo Angelu Merkel, Bajdena… ali, nažalost, nemamo. To sam rekao pre 15 godina i sada ponavljam isti poziv jer je i dalje aktuelan. Moramo da razgovaramo jer niti naši političari imaju bolje privrednike od nas, niti mi imamo bolje političare od njih. Saradnjom možemo da stignemo do cilja, što narod očekuje od nas“, rekao je Mišković.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
ananas platforma ananas online trgovina Delta Miroslav Mišković

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana