Zvanični kurs Evra za dan 29.11.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 20.12.2017 16:00        


U korak sa aktuelnim digitalnim trendovima i rastućim očekivanjima korisnika bankarskih proizvoda i usluga, Banca Intesa je svojim klijentima omogućila podnošenje i odobrenje zahteva za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu putem Intesa On-line aplikacije elektronskog bankarstva, bez odlaska u ekspozituru.

Do dozvoljenog minusa uz Intesa On-line

Prilikom podnošenja zahteva klijent ima mogućnost da samostalno odluči o visini dozvoljenog minusa u okviru ponuđenog maksimalnog iznosa, a odgovor o odobrenju dobija SMS porukom ili imejlom u roku od samo 15 minuta od apliciranja.

„Svesni smo da će digitalizacija poslovnih procesa, proizvoda i usluga biti glavni preduslov uspeha u narednim godinama, zbog čega je integrisanje elektronskih kanala u svakodnevnu interakciju sa klijentima važan deo strategije poslovanja Banca Intesa. Najnovijim proširenjem digitalne ponude želimo da odgovorimo na zahteve i potrebe naših klijenata koji žele još veću dostupnost proizvoda, visoku efikasnost usluge i personalizovano korisničko iskustvo,“ izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Unapređujući svoju digitalnu ponudu, Banca Intesa je pre godinu dana građanima pružila mogućnost podnošenja zahteva za gotovinske kredite putem Intesa On-line aplikacije. Danas keš krediti za koje su klijenti aplicirali putem On-line servisa čine oko 14 odsto ukupnog iznosa svih odobrenih gotovinskih kredita Banca Intesa.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

1 komentar

  1. User image
    Maja Stojiljkovic 27.11.2020 14:36

    Zelim da produzim.dozvjeni minus ako je moguce I povecanje istog her mi se u medjuvremenu povecala I plata.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
dozvoljeni minus online aplikacija banka intesa

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana