Tekst objavljen: 29.12.2016 10:32        


Kompanija "Dunav osiguranje" podelila je novogodišnje paketiće mališanima iz Doma za decu i omladinu "Duško Radović" u Nišu, što je, kako poručuju iz kompanije, postalo tradicionalna akcija. 

"Dunav osiguranje" podelilo poklone štićenicima doma

Direktor glavne filijale osiguranja kompanije "Dunav osiguranje" u Nišu Mladen Marjanović uručio je paketiće korisnicima ustanove, i tom prilikom rekao da su paketići podeljeni širom Srbije, dok je filijala Niš podelila paketiće u ustanovama "14. oktobar", Bubanj, Svrljig, Blace, Merošini.

Podeljeno je, kako je rekao, više od 400 paketića na regionu jug, a u glavnoj filijali Niš i 11 opština oko 160 paketića.

"I ove godine se nastavlja tradicija. Kompanija Dunav osiguranje zaslužuje da, kao renomirana kuća, isprati svaku manifestaciju, i kad god je potrebno uvek se nađemo na pravom mestu u pravo vreme", istakao je Marjanović.

Socijalni radnik u ustanovi "Duško Radović" Suzana Jović Vukadinović zahvalila se u ime korisnika, koji su, kako je rekla, obradovani gestom kompanije "Dunav osiguranje".

Ta ustanova, kako je navela, trenutno ima na smeštaju 12 dece sa teškim smetnjama i šestoro dece bez roditeljskog staranja, ali isto tako pruža usluge prihvatilišta za decu koja se nalaze u stanju urgentne potrebe za smeštajem na teritoriji grada Niša.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
Dunav osiguranje paketići niš filijala

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana