Tekst objavljen: 19.12.2016 12:09        


Kompanija "Dunav osiguranje" će od danas do 28. februara 2017. godine odobravati niz komercijalnih popusta prilikom zaključivanja ugovora o putničkom zdravstvenom osiguranju, saopštila je danas ta kompanija. 

Dunav osiguranje: Popusti na putno osiguranje

Pri ugovaranju paketa putnog osiguranja, na svim prodajnim mestima odobravaće se popust od 10 procenata na premiju putničkog zdravstvenog osiguranja, kao i popust od 15 procenata na premiju paketa putnog osiguranja ukoliko se zaključuje samo osnovno osiguravajuće pokriće.

Ukoliko se uz paket putnog osiuguranja ugovori i jedan ili oba dopunska pokrića -osiguranje od otkaza putovanja i osiguranje prtljaga- na premiju osiguranja će se u tom slučaju odobravati popust od 20 odsto, navodi se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Uz navedene popuste, korisnici usluga "Dunav osiguranja" koji sa kompanijom zaključe ugovor o putničkom zdravstvenom osiguranju ili ugovore paket putnog osiguranja, imaće mogućnost korišćenja dodatnih pogodnosti, kao što su 15 odsto komercijalnog popusta na plaćanje premije osiguranja ođednom, za kasko osiguranje i 30 posto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu.

Korisnici će, takođe, moći da zaključe ugovor o osiguranju imovine i članova domaćinstva po specijalnoj ceni putem paketa "zimska čuvarkuća", kreiranog za pružanje osiguravajućeg pokrića u periodu godišnjih odmora.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
paket čuvarkuća Dunav osiguranje putno osiguranje osiguranje doma

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana