Tekst objavljen: 08.05.2015 11:46        


Kompanija Dunav osiguranje u okviru predstojećeg Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu nudi specijalne, povoljnije sajamske uslove za osiguravajuće polise u toj oblasti, i to 10 odsto popusta na premiju osiguranja useva i plodova i osiguranja životinja.

Dunav osiguranje:Popusti 10 odsto na osiguranje

Popusti se primenjuju na sve ugovore o osiguranju useva i plodova i ugovore o osiguranju životinja zaključene u vreme održavanja te sajamske manifestacije, na svim prodajnim mestima kompanije. Ugovarač osiguranja odnosno osiguranik može biti pravno ili fizičko lice.

Pored sajamskih popusta, osiguranici imaju i sledeću mogućnost: plaćanje premije odjednom, uz dodatne popuste i odloženo plaćanje premije.

Prilikom zaključenja ugovora o osiguranju useva i plodova, plaća se samo iznos poreza, dakle pet odsto, bez naplate prve rate premije, dok se cela premija, prema dogovorenoj dinamici, plaća najkasnije do isteka perioda osiguranja.

Kod osiguranja životinja plaća se 10 odsto premije prilikom zaključenja osiguravajućeg ugovora, a ostatak prema dogovoru, najkasnije do isteka perioda osiguranja.

Detaljne informacije o sajamskoj ponudi, kao i o ostalim uslugama, zainteresovani mogu da dobiju besplatnim pozivanjem Kontakt centra "Dunav osiguranja" na telefonski broj 0800 386 286, na elektronskoj adresi www.dunav.com , ili neposredno u mreži 600 poslovnica kompanije širom zemlje.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
osiguranje životinja osiguranje useva premija osiguranja osiguranje Dunav osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana