Tekst objavljen: 25.02.2023 9:00        


Nacionalne avio-kompanije Srbije i Kine, „Er Srbija” i „Er Čajna”, obnovile su saradnju započetu 2015. godine, u cilju omogućavanja jednostavnijih putovanja između dve zemlje

„Er Srbija” i „Er Čajna” obnovile i proširile saradnju


Obnovljena je kod-šer saradnja te dve kompanije na letovima između Beograda i Pekinga, tako što je „Er Čajna” stavila svoj marketing kod na letove „Er Srbije” između Beograda i Beča, dok je srpska kompanija stavila svoj kod na letove kineske kompanije između Beča i Pekinga.

Pored toga, saradnja je proširena dodavanjem marketing koda „Er Čajne” na letove „Er Srbije”između Beograda i Tjenđina, koji su uspostavljeni u decembru prošle godine, prenosi Tanjug.

Kako je navedeno u saopštenju „Er Srbije”, kada je reč o drugim gradovima u Narodnoj Republici Kini, putnici će od sada biti u prilici da kombinuju letove „Er Srbije”do Tjenđina, kao i letove Er Čajne od Tjenđina do Šangaja, Guangdžoua, Šenžena i Sijana, zahvaljujući interlajn ugovoru između dve nacionalne avio-kompanije.

„Pokretanjem direktnih letova do Tjenđina, „Er Srbija” se nakon više od dve decenije ponovo vratila u Kinu. Svoje prisustvo na tom tržištu sada smo dodatno unapredili, obnavljanjem i proširenjem komercijalne saradnje sa „Er Čajnom”. Verujemo da će ova vest obradovati putnike koji imaju potrebu za letovima između Evrope i Dalekog istoka, odnosno Beograda i Kine”, rekla je menadžer međukompanijskih poslova i alijansi „Er Srbije” Ivana Miklja Mučalov.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Srpska nacionalna avio-kompanija od 9. decembra 2022. godine leti do Tjenđina, četvrtog najvećeg grada u Narodnoj Republici Kini.

Letovi između Beograda i Tjenđina obavljaju se avionima „erbas A330” iz dugolinijske flote „Er Srbije”.

Prosečno trajanje leta je 10 časova od Beograda do Tjenđina i 12 časova od Tjenđina do Beograda, navedeno je u saopštenju.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
er čajna obnova saradnje er srbija aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana