Tekst objavljen: 04.06.2022 9:00        


Er Srbija je uspostavila direktne letove na novoj liniji između Beograda i Hanovera u Nemačkoj, kao i između srpske prestonice i Liona u Francuskoj

Er Srbija ide direktno i za Hanover i Lion


Inauguracioni letovi dočekani su tradicionalnim pozdravom "vodenim topovima" na međunarodnom aerodromu u Hanoveru, smeštenom 11 kilometara severno od grada, kao i na Aerodromu Sent Egziperi, lociranom 20 kilometara jugoistočno od Liona. Svečanim ceremonijama koje su organizovane tim povodom prisustvovali su predstavnici Er Srbije i aerodroma.

Pored Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa, Frankfurt Hana i Kelna, Hanover predstavlja sedmu destinaciju Er Srbije u Nemačkoj, do koje će se saobraćati tri puta nedeljno tokom letnje sezone i dva puta nedeljno po zimskom redu letenja. Letovi do Liona, druge destinacije Er Srbije u Francuskoj, posle Pariza, obavljaće se dva puta nedeljno.

- Uspostavljanjem linija ka Hanoveru i Lionu, proširićemo postojeću ponudu za putnike i dodatno ojačati svoju poziciju u Nemačkoj i Francuskoj, veoma značajnim tržištima za našu avio-kompaniju. Radujemo se širenju mreže novim destinacijama, jer ćemo u narednim danima uspostaviti letove ka još jednoj destinaciji u Nemačkoj - Nirnbergu - izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Uspostavljanjem ove rute, preko Beograda će biti obezbeđene dobre konekcije između Hanovera i drugih gradova u mreži Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat.

Uvođenjem linije za Lion, Er Srbija će, preko Beograda, ponuditi dobre konekcije između ovog grada i drugih destinacija u svojoj mreži, kao što su Atina, Bukurešt, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
let za hanover let za lion Air Serbia er srbija direktni letovi aviosaobraćaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana