Tekst objavljen: 17.11.2022 14:15        


Kompanija "Er Srbija" je najavila da će od 17. maja nakon više od tri decenije ponovo početi da leti u Čikago. Karte su u prodaji i to po ceni od 640 evra za povratni let

ER Srbija od marta leti za Čikago


"Er Srbija" će uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga 17. maja i tako nastaviti da širi poslovanje na tržištu SAD. Posle Njujorka biće to druga destinacija u SAD, saopštila je kompanija.

Do 11. juna letovi će se obavljati dva puta nedeljno, sredom i subotom, dok će od 12. juna avioni "Er Srbije" između Beograda i Čikaga leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i subotom.

Letovi će trajati oko 11 sati i obavljaće se avionima "erbas A330" iz dugolinijske flote Er Srbije.

Regionalni direktor "Er Srbije" za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković rekao je da nacioanlna avio kompanija letom JU 506/507, nakon više od tri decenije, ponovo vraća u Čikago.

"To je izuzetno važan grad i sigurni smo da će direktni letovi između Beograda i Čikaga biti veoma značajni ne samo za srpsku dijasporu, već i za ceo region šireg Balkana. Uvođenjem letova između ta dva grada, region će se bolje povezati sa Čikagom, a putnici dobiti mogućnost većeg izbora. Očekujemo veliko interesovanje za direktne letove između Beograda i Čikaga. Uz dobre konekcije koje Er Srbija nudi, to može biti zanimljiva destinacija i za one koji planiraju da nastave putovanje do drugih tačaka", rekao je Petković.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Ponovnim pokretanjem letova na toj ruti, "Er Srbija" će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Čikaga i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Beč, Berlin, Bolonja, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Prag, Pula, Podgorica, Rim, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Tivat, Venecija, Zagreb i drugi.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
cena karte let beograd čikago er srbija mart 2023 beograd - čikago

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana