Tekst objavljen: 06.06.2022 15:25        


Air Serbia (Er Srbija) započela je direktne letove na novoj liniji između Beograda i Bolonje i na liniji između srpske prestonice i Nirnberga

Er Srbija upostavila letova za Bolonju i Nirberg


Er Srbija će do Bolonje, svoje šeste destinacije u Italiji, do koje ranije nije bilo direktnih letova iz Beograda, saobraćati tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom. Letovi do Nirnberga, osme destinacije Er Srbije u Nemačkoj, pored Berlina, Frankfurta, Štutgarta, Diseldorfa i Hanovera iz Beograda, kao i Frankfurt Hana i Kelna iz Niša, obavljaće se dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom, navedeno je u saopštenju iz kompanije.

Uvođenjem letova do Bolonje, Er Srbija će omogućiti dobre konekcije između ovog grada i drugih destinacija u svojoj mreži, kao što su Atina, Bukurešt, Cirih, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Tirana i Tivat.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Red letenja na liniji Beograd-Nirnberg osmišljen je tako da pruža povoljne konekcije, preko srpske prestonice, sa brojnim gradovima iz mreže Er Srbije, kao što su Atina, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Podgorica, Sarajevo, Skoplje, Solun, Sofija, Split, Tirana i Tivat.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
let za bolonju let za nirberg let beograd bolonja let beograd nirberg Air Serbia er srbija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana