EUR 117,61 USD 105,73 CHF 107,07

Kursna lista


Zvanični kurs Evra za dan 21.10.19. :: 117.6300 rsd

Tekst objavljen: 07.12.2018 10:02        


Euromont šped kompanija uskoro otvara logistički centar u Novom Sadu a u njemu će biti otvoreno oko 70 novih radnih mesta.

Euromont otvara 70 radnih mesta za novi logistički centar

Prema rečima rukovodilaca logističkog centra, novosagrađeni objekat ispunjava sve ekološke propise i standarde i predstavlja novu značajnu investiciju i preduzetništvo u Novom Sadu. Razvoj logistike ima veliki uticaj na celokupni razvoj kako pojedinog grada, regiona, tako i jedne zemlje u celini. Razvojem logistike će porasti interes za ulaganje u gradske sredine kao nosioca privrednog rasta Srbije, kako u samoj logistici tako i u povezanim delatnostima.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoj CV na email.

Logistički centar se prostire na 15.000m2, poseduje 10.000 paletnih mesta skladišnog prostora, kao i hladnjaču od 8.000 m3 prostora na režimu rada hlađenja od -40°c do 0°c.

Nalazi se na samom ulazu u Novi Sad, namenjen je prijemu i distribuciji robe široke potrošnje, koji će olakšati pre svega privrednicima Novog Sada i okoline, u međusobnoj komunikaciji prilikom skladištenja i transporta robe.

Današnji svet je globalizovan i zavisi od sigurnosti i pravovremenosti snabdevanja, što mu kvalitetna organizacija logistike omogućava.

Logistički centar je sastavni deo trgovačke infrastrukture, a razvio se iz tradicionalne funkcije skladišta tako što se povećava broj funkcija, primenjuje se savremena načela organizacije rada, nove tehnike i tehnologije, omogućuje se visoka koncentracija robe i brz protok u distribucijskim kanalima, kao i ravnomerno i racionalno napajanje maloprodajnih tačaka.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
posao zapošljavanje logistički centar euromont novi sad

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana