Zvanični kurs Evra za dan 29.11.21. :: 117.5814 rsd
Tekst objavljen: 26.02.2018 13:20        


Deset dana u predsezoni u Grčkoj za samo 50 evra, pet dana u Veneciji za 79 evra, akcija “dvoje dece gratis” samo su neke od primaljivih ponuda na 40. Međunarodnom sajmu turizma koji je juče završen u Beogradu.

Evo kakve su vas sve ponude čekale na Sajmu turizma

Na otvaranju jubilarnog 40. Sajma turizma, u okviru kog se održavaju i 14. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme, deveti Međunarodni sajam vina i 14. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”, predstavljene su mnogobrojne ponude za predstojeću turističku sezonu, a rezervisanjem aranžmana u toku Sajma ostvaruje se popusti i do 50 odsto. Ovde godine predstaviće se Grčka, kao zemlja partner, i izlagači iz 55 drugih zemalja. Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Južnoafrička Republika, Palestina i Kamerun.

Kako sajamski popust podrazumeva znatno jeftinije cene aranžmana, i ove godine je u ponudama pojedinih agencije moguće je naći četvorokrevetni smeštaj u Olimpik biču u predsezoni i za 50 evra po osobi. U cenu je uračunat prevoz autobusom, a aranžman traje deset noćenja. Desetodnevni odmor na Rodosu, početkom letnje sezone, košta 399 evra, a podrazumeva avionski prevoz. Nešto više moraće da izdvoje oni koji žele da letuju u hotelu na plaži u Španiji, Kosta Brava - deset noćenja, sa avionskim prevozom i polupansionom ove godine stoji oko 720 evra.

Za one koji više vole Tursku, sedam noćenja sredinom juna u hotelu sa ol-inkluziv ponudom i bazenom potrebno je izdvojiti 485 evra, a deca do šest godina putuju gratis u preko gotovo svih agencija. Pojedine agencije ove godine pružaju neverovatnu sajamsku akciju gde dvoje dece putuje gratis. Za one koji na letovanje planiraju svojim prevozom, u predsezoni moguće je za 15 evra po noćenju iznajmiti standardnu sobu na Tasosu.

Kao i svake godine, na ovogodišnjem sajmu svoje ponude predstavile su i mnoge avio-kompanije, te sa popustom od 40 odsto možete rezervisati čarter let za neku od destinacija, a prema rečima izlagača, do sada je najtraženija Turska.

Ljubitelji dalekih destinacija posebno će naći primamljive popuste za ovakve aranžmane. Tako početkom aprila osam dana u Dubaiju i prevoz avionom koštaju 439 evra, dok je sredinom aprila moguće otići na osmodnevno putovanje na Maldive za 1.170 evra. Isti broj dana na Tajlandu u aprilu košta 709 evra, a ukoliko se uplate izvrše do kraja meseca, odlazak u Zanzibar na osam dana koštaće 880 evra.

U halama jedan i jedan “A” domaći izlagači predstaviljali su svoje ponude, a na štandu Turističke organizacije Srbije novitet je interaktivna aplikacija “Vidi Srbiju... na klik do savršenog odmora” koja nudi mogućnost da pritiskom na displej posetioci na karti Srbije vide destinacije za koje su zainteresovani i o njima se informišu.

Ove godine TOS nudi i mogućnost korišćenja najnovije tehnologije “foto but”, gde će posetioci imati priliku da se fotografišu na svojoj omiljenoj destinaciji i fotografiju ponesu kući. Na sajmu se mogu uzeti vaučeri od 5.000 dinara za boravak u turističkim centrima Srbije.

U ponudi su se našle i uskršnje i prvomajske ture po evropskim gradovima. Trodnevni put u Veneciju početkom marta sa uračunatim autobuskim prevozom, ali bez obroka, košta 30 evra, dok pet noćenja u Milanu u istom periodu stoji 89 evra. U okviru uskršnje ponude početkom aprila moguće je posetiti i Azurnu obalu, a pet noći na ovoj destinaciji koštaće 139 evra. Takođe, sve su popularnije šoping ture, te poseta Pandorfu u Beču u trajanju od tri dana košta 25 evra.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
daleke destinacije Grčka jaftinije letovanje Međunarodni sajam turizma ponude na sajmu

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana