Tekst objavljen: 20.11.2015 15:27        


Expo-zim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, ove godine biće održan po trideseti put, i to od četvrtka do nedelje, 26. do 29. novembra, u hali 4 Beogradskog sajma.

Expo-zim - od 26. do 29. novembra

Cilj Expo-zima je da zaljubljenicima u zimske, i ne samo zimske, sportove i radosti uštedi vreme i novac, ali i da ih poštedi od dodatnog nerviranja u potragama za pogodnostima koje će im i ovu zimu učiniti ugodnijom, lepšom i zabavnijom.

U toj misiji se, pod istim krovom i u isto vreme, ove godine okuplja više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme (skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme - najnovijih modela skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski- odela, rukavica, kapa, naočara i drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, pa čak i ATV vozila i motornih sanki...), zastupnika vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promotera poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja.
Biće prisutni i proizvođači i distributeri medicinskih preparata za sportiste i rekreativce. Posebno će zadovoljni biti i oni koji čekuju da na Expo-zimu prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu.

Svi kojima zimski ambijent, sportovi i turizam nešto znače, već decenijama znaju da je Expo-zim jedinstvena prilika ne samo da se snabdeju novom zimskom sportsko- rekreativnom opremom ili da razmene i servisiraju polovnu, već i da obezbede najpovoljnije moguće turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili rajski provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, sve po privilegovanim cenama.

Već po tradiciji, proizvođači odeće i sportske opreme odobravaće posetiocima ekskluzivne sajamske popuste od 10 do čak 70 odsto, a sa konkurentnim ponudama neće zaostajati ni turistički poslenici, od kojih mnogi, posebno oni u vezi sa cenama ski-pasova i drugih skijališnih usluga, svoja iznenađenja za posetioce odlažu za početak sajma, kako bi zadovoljstvo posetilaca bilo još punije. Ipak, JP Skijališta Srbije, na primer, već sad najavljuju da će na Expo-zimu ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu prodavati sa popustom od 10 odsto.

Suorganizator Expo-zima, Asocijacija “Sport za sve”, takođe će se pobrinuti da ova manifestacija, i tokom svog jubilarnog izdanja, bude praznik za prijatelje sporta, zaljubljenike u skijanje i zimsku rekreaciju te članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona. Oni će, potred ostalog, organizovati komisionu prodaju zimske polovne opreme, četvorodnevni nagradni kviz, slobodno penjanje na veštačkoj steni, medicinsko- rekreativno savetovalište, stručnu tribinu “Bezbednost učesnika na zimskim rekreativnim programima, izložbu fotografija “30 godina Expo-zima”, “Belo veče Expo-zima”, promovisaće rekreaciju na bini i projekat “Vežbanje u pauzi” itd.

Svečano otvaranje Expo-zima je u četvrtak, 26. novembra 2015. u 11 časova, a hala 4 Beogradskog sajma biće za posetioce otvorena od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
expo zim Beograd turizam

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana