Tekst objavljen: 23.03.2022 16:00        


Agencija za privredne registre (APR) će od danas omogućiti korišćenje elektronskog potpisa u klaudu koji je izdala Kancelarija za IT i eUpravu, piše u saopštenju

Finansijski izveštaji od danas i uz elektronski potpis u klaudu


Elektronski potpis će moći da se koristi u Posebnom informacionom sistemu za sastavljanje i dostavljanje finansijskih izveštaja.

"U narednom periodu, APR će omogućiti korišćenje kvalifikovanog elektonskog sertifikata u klaudu i u ostalim aplikacijama dostupnim na internet stranici Agencije za privredne registre", piše u saopštenju.

Takođe, biće omogućeno i korišćenje kvalifikovanog elektronskog sertifikata u klaudu koji su izdali i druge institucije upisane u Registar pružalava kvalifikovanih usčluga od poverenja.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Kvalifikovani elektronski sertifikat u klaudu besplatno izdaje Kancelarija za IT i eUpravu na čijem su Portalu za elektronsku identifikaciju objavljene sve informacije i uputstva u vezi sa aktivacijom mobilne aplikacije ConsentID, kvalifikovanog elektronskog sertifikata u klaudu i procedure potpisivanja dokumentata u klaudu.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
agencija za privredne registre elektronski potpis Kancelarija za IT eUprava cloud

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana