Zvanični kurs Evra za dan 30.11.20. :: 117.5822 rsd
Tekst objavljen: 06.10.2016 12:33        


U 2015. godini GRAWE Grupa, koja posluje i u Srbiji od 1997. godine, ponovo beležirast, ističe se kao pouzdan partner na tržištu osiguranja i šalje jasnu poruku i potvrdusvoje finansijske snage – kako u Austriji, tako i u inostranstvu.

GRAWE 2015: Uspeh i razvoj

Uspeh | Rezultati GRAWE Grupe
Dobit pre oporezivanja GRAWE Grupe je u 2015. godini iznosila 115,3 miliona evra, dok je bilansna suma porasla na 9,26 milijarde evra. Visina fakturisane premije GRAWE Grupe iznosi 794,1 miliona evra, što predstavlja porast od 1,6%. Od celokupnog prihoda od premija, više od 30% je ostvareno od strane društava u centralnoj i istočnoj Evropi.

Odgovornost | Strategija ulaganja GRAWE Grupe
Odgovornost je ono što čvrsto povezuje GRAWE i njegove klijente. Sredstva svojih klijenata GRAWE ulaže u hartije od vrednosti i nekretnine što predstavlja 60% ulaganja GRAWE Austrije i minimum 75% ulaganja svakog društva u GRAWE Grupi. Vrednost ulaganja sredstava klijenata GRAWE Grupe je u 2015. godini uvećana za 6% i iznosi 4,3 milijarde evra. Konzervativnim pristupom i načinom ulaganja GRAWE predstavlja stabilan oslonac svojim klijentima i kompaniju od poverenja. Finansijska snaga čini GRAWE stabilnim i pouzdanim partnerom za klijente u svim zemljama u kojima posluje.

Poverenje | Lideri u osiguranju života
Sa svojim proizvodima osiguranja života GRAWE je lider na austrijskom tržištu i u vrhu osiguravajućih društava u još dvanaest zemalja jugoistočne Evrope. Uprkos nestabilnim uslovima na tržištu, kroz individualno kreirane programe osiguranja života GRAWE svojim klijentima nudi maksimalnu rentabilnost i sigurnost.

Znanje | Perspektiva
GRAWE se najpre zahvaljuje svojim zaposlenima za njihov doprinos u prethodnoj godini, za njihov angažman i motivaciju koji su omogućili uspeh GRAWE Grupe u 2015. godini. Verujemo u zajedničke vrednosti koje predstavljaju solidnu osnovu za dalji razvoj našeg Koncerna, unapređujući znanje koje predstavlja najveći kapital naše GRAWE porodice.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
poslovna godina osiguranje grawe osiguranje uspeh kompanije

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana