Tekst objavljen: 30.06.2016 14:03        


“Ostvarena neto dobit GRAWE osiguranja a.d.o. u Srbiji u 2015. godini iznosi 315miliona dinara (više od 2,5 miliona evra), dok su prihodi od premije osiguranja dostigli nivo od 3,198 milijardi dinara. Bilansna suma Društva premašila je 20 milijardi dinara što potvrđuje finansijsku snagu i poziciju među liderima na tržištu osiguranja života u Srbiji.

Grawe osiguranju poverenje poklanja 50.000 porodica!

Posebno zadovoljstvo predstavlja činjenica da GRAWE osiguranju u Srbiji poverenje poklanja više od 50.000 porodica.” izjavio je generalni direktor GRAWE osiguranja a.d.o. gospodin Kristof Cetl povodom predstavljanja poslovnih rezultata kompanije u Srbiji.

Pokazatelji ekonomske snage GRAWE osiguranja su bilansna suma koja je uvećana za 22 odsto u odnosu na
2014. godinu, premija osiguranja koja beleži stabilan rast, kao i rentabilnost kapitala od 31,5 odsto, naglasio je gospodin Kristof Cetl.

Sigurnost | Naša ulaganja

U strukturi ulaganja kompanije GRAWE osiguranja na kraju prethodne godine dominirale su hartije od vrednosti izdate od strane države sa 97 odsto, a zatim slede gotovina sa oko 1,4 odsto, dok nekretnine i drugi oblici ulaganja čine preostalih 1,6 odsto ukupnih ulaganja. Ukupni kapital GRAWE osiguranja u Srbiji u 2015. godini iznosi 4,355 milijarde dinara.

Poverenje | Zadovoljstvo klijenata

Ističući sistem dobiti osiguravajućeg društva GRAWE i pripisivanje dobiti klijentima po osnovu ugovora o osiguranju života, gospodin Cetl je podsetio da GRAWE svojim klijentima uvek pripisuje dobit na godišnjici ugovora, već posle 2. godine trajanja osiguranja. On je naglasio da je GRAWE osiguravajuće društvo koje se po izdvajanju dobiti za svoje klijente posebno ističe na tržištu.

Razvoj | Naši planovi

"GRAWE je od početka 2015. godine do sada investiralo više od 50 miliona evra u državne hartije od vrednost i to je potvrda da je GRAWE finansijski jaka, stabilna i sigurna kompanija koja je pouzdan partner državi i zastupa interese svojih klijenata. Do kraja 2016. godine planirano je uvođenje novih proizvoda, kao i promocija novog programa osiguranja života GRAWE Total, koji je uveden u junu. Pored toga, u planu je i dalje zapošljavanje kadrova i razvoj sopstvenog edukativnog centra za zaposlene, kao i dalje unapređenje poslovnih procesa Društva." rekao je g. Kristof Cetl.

Dinamika | Promocija naših najkonkurentnijih proizvoda

Promocija osiguranja života biće usmerena na novi inovativni program na tržištu osiguranja ‐ GRAWE Total koji objedinjuje zaštitu za klijenta, njegovu porodicu i dom. Pored toga, nastaviće se i promocija proizvoda osiguranja kod kojih je akcenat na štednoj komponenti GRAWE Invest, GRAWE Smart i GRAWE Kids.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
grawe osiguranje osiguranje

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana