Tekst objavljen: 08.12.2019 11:00        


Kompanija "Hemofarm" ovu će godinu završiti sa oko 5,7 milijardi proizvedenih tableta i drugih formi, odnosno oko 280 miliona pakovanja

Hemofarm proizveo 5,7 milijardi tableta i oborio rekord

Kako kaže generalni direktor te kompanije Ronald Zeliger, 2019. je jedna od najuspešnijih godina u skorijoj istoriji Hemofarma u kojoj je postignut trostruki rekord, u obimu proizvodnje, proizvodnom porftoliju i prodaji.

"Kada je reč o Hemofarmovom proizvodnom porftoliju, on će na kraju ove godine u svom sastavu imati 3.150 različitih proizvoda koji nastaju u njegovim pogonima", rekao je Zeliger na novogodišnjoj proslavi Hemofarma.

Naveo je da je ove godine ostvarena i rekordna prodaja, koja je, kaže, zabeležila rast u odnosu na prošlu godinu.

"Možemo i treba da budemo ponosni na sve što smo postigli ove godine. Posebno što naredne obeležavamo poseban jubilej, 60. rođendan. Međutim, poslovanje Hemofarma ne čine samo rezultati, već upravo briga o zdravlju građana u Srbiji i širom sveta, na čak tri kontinenta na kojima se naši lekovi prodaju", rekao je Zeliger.

Prema njegovim rečima, ti rezultati govore da je Hemofarm kompanija kojoj je stalo do društva i zajednice u kojoj posluje, da joj je stalo da obezbedi najbolji kvalitet proizvoda i da joj je stalo do zdravlja svakog pacijenta.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

"Naši poslovni rezultati upravo zato su dobri, jer sve što radimo, radimo zato što nam je stalo i zato što imamo viziju. Ta vizija je zdravlje za sve nas", rekao je Zeliger. On je podvukao da se Hemofarm bazira i na konceptu održivog razvoja i odgovornog poslovanja, koje, pdoseća, sprovodi fondacija te kompanije kroz različite kampanje u oblasti zdravlja.

Takođe, istaknuto je i da je samo tokom ove godine kompanija zdravstvenim ustanovama u Srbiji donirala medicinsku opremu i lekove u vrednosti od 20 miliona dinara. Zeliger je poručio da će Hemofarm nastojati da iz godine u godinu postiže još bolje rezultate i da ostane i učvrsti svoje mesto regionalnog lidera u farmaceutskoj industriji.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
farmaceutska industrija rekord hemofarm 5 milijardi tableta hemofarm štada

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana