Tekst objavljen: 07.04.2017 10:25        


NOVI SAD, 7. aprila (Tanjug) - Mlekara Subotica, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je povodom Svetskog dana zdravlja, koji se obeležava 7. aprila, "Zdravo!" mlečne paketiće za đake prvake osnovnih škola iz Novog Sada, Subotice, Zrenjanina i Sombora. 

Imlek: Zdravo mleko za osnovce širom Vojvodine

"Svetski dan zdravlja predstavlja idealan trenutak da se prisetimo značaja konzumacije mleka, kao izuzetno zdrave i hranljive namirnice, pogotovo kada je reč o ishrani mališana", izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Mlekara Subotica, kako ističe, aktivno učestvuje u društveno odgovornim aktivnostima, pa u skladu sa tim namerava da i u budućnosti nastavi sa donacijama mlečnih proizvoda, navodi se u saopštenju Imleka.

"Fokusirani smo na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Vojvodini, a i šire, zbog čega smo se ovog puta odlučili da iznenadimo đake prvake ''Zdravo!'' mlečnim paketićima", poručila je Malović.

U saopštenju se navodi da je cilj ove društveno odgovorne akcije Mlekare Subotica skretanje pažnje na konzumaciju zdravih namirnica kod dece.

Mlekara Subotica, dodaje se dalje, odlučila je da najmlađim Vojvođanima ulepša odrastanje uz ''Zdravo!'' mleko i čokoladno mleko, proizvode bogate belančevinama i kalcijumom, koji predstavljaju neophodne sastojke za zdrav rast i razvoj dece.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana