Tekst objavljen: 29.05.2018 14:37        


Kod turističke agencije "Flaj flaj trevel" (Fly fly travel), odnosno njenog pravnog naslednika "Kofer tursa", u toku je inspekcijski nadzor zbog sumnje u nepoštenu i obmanjujući poslovnu praksu, saopštilo je danas Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Inspekcija u Fly fly travelu i Kofer tursu

Kako se navodi, Turističkoj inspekciji tog ministarstva se tokom proteklog vikenda ponovo javio određen broj građana, koji nisu bili u mogućnosti da realizuju već plaćene avionske karte, kupljene preko agencije "Fly fly travel", odnosno "Kofer tursa".

"Budući da se privredno društvo "Fly fly travel", odnosno njegov pravni sledbenik "Kofer turs"' i dalje oglašavaju preko medija sa ponudom avio karata za sve destinacije, a ceneći podatke Narodne banke Srbije da su pomenute agencije u blokadi već 47 dana, obaveštavamo javnost da je u toku inspekcijski nadzor Tržišne i Turističke inspekcije kod obe agencije zbog sumnje na nepoštenu i obmanjujuću poslovnu praksu", ističe se u saopštenju.

Ministarstvo dodaje da će o svim rezultatima inspekcijskih nadzora u pomenutim agencijama, javnost će biti redovno informisana. Ministarstvo će, takođe, dostaviti sve neophodne informacije i drugim državnim institucijama, kako bi one preduzele adekvatne mere iz okvira svojih nadležnosti.

"Imajući u vidu gore navedeno, neophodno je da građani sa povećanom pažnjom pristupe ugovaranju putovanja sa pomenutim agencijama", dodaje se u saopštenju.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
inspekcija Kofer turs Fly fly travel turistička inspekcija

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana