Tekst objavljen: 18.10.2023 12:45        


Kompanija iO Partners, koja je strateški partner JLL-a za region centralne i istočne Evrope, otvorila je kancelariju u Srbiji koja će biti zadužena i za razvoj poslovnih operacija u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Srbija ujedno predstavlja i prvo novootvoreno tržište za iO Partners kao jednog od lidera u nekretninama u zemljama u kojima posluje

IO Partners, strateški partner JLL-a, proširuje operacije na Srbiju


Vođenje poslovnih operacija u Srbiji i zemljama Balkana, povereno je Jeleni Radulović, koja ima više od 20 godina iskustva u postavljaju i razvoju raznih segmenta u oblasti komercijalnih nekretnina. Tokom svoje bogate karijere, Jelena je u više navrata bila zadužena za razvoj poslovanja nekoliko vodećih kompanija u oblasti nekretnina, i to ne samo u Srbiji, već i na brojnim evropskim tržištima.

"Izuzetno sam ponosna što ćemo postati deo regionalne mreže profesinalaca koji utiču na to da se industrija nekretnina još više razvija. Naš tim u Srbiji već broji 10 izuzetnih pofesionalaca, a plan je da ga i dalje aktivno širimo kako bismo klijentima pružili čitav niz usluga u svim segmetima nekretnina. Mi već uveliko sarađujemo sa našim novim kolegama u Budimpešti, Bukureštu, Bratislavi i Pragu i ja duboko verujem da ćemo zajedničkim snagama i ekspertizom doprineti unapređenju čitave industrije,“ izjavila je Jelena Radulović, direktor kompanije iO Partners u Srbiji.

Povodom širenja poslovnih operacija u Srbiji, Andrew Peirson, direktor iO Partners za poslovne operacije u Češkoj izjavio je: „Kao kompanija imamo veoma dugu i uspešnu istoriju poslovanja u Srbiji i regionu u kojima je JLL godinama bio tržišni lider. Veoma sam srećan što ponovo uspostavljamo poslovne operacije u Srbiji, jer ćemo iz beogradske kancelarije servisirati mnoge globane klijente u ovom delu Evrope. Srbija je tržište na kome sam uživao dok sam radio i veoma me raduje što mu se ponovo vraćam kroz saradnju sa Jelenom i njenim timom.“

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE


Beograd je izabran za proširenje poslovnih operacija kompanije iO Partners zbog njegove strateške pozicije unutar regiona jugoistočne Evrope, ali i zbog ogromnih mogućnosti u segmentu nekretnina, kao i mnogobrojnih stranih investicija koje se poslednjih godina dešavaju.

O kampaniji iO Partners

iO Partners je vodeća kompanija u nekretninama sa sedištem u Beču, koja pruža kompletan paket komercijalnih usluga u Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Slovačkoj, a od sada i u Srbiji - od lizinga, procena, preko upravljanja projektima i kapitalnih tržišta, do strateškog savetovanja i razvoja nepokretnosti. Za više informacija posetite iopartners.com.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
iO Partners JLL jelena radulović tržište nekretnina u srbiji pr sadržaj

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana