Tekst objavljen: 31.01.2016 10:00        


Opština Gračanica raspisala je javni poziv za dodelu subvencija u 2016. godini iz oblasti sporta, kulture i socijalnog programa, saopštili su danas iz te opštine.

Javni poziv za dodelu subvencija organizacijama

Opština Gračanica izdvojiće i ove godine značajna finansijska sredstva kako bi pomogla rad različitih organizacije i udruženja na teritoriji opštine Gračanica, a koja se bave organizovanjem sprotskih, kulturnih, verskih i sličnih događaja i aktivnosti.

Cilj poziva je prikupljanje prijava za subvencionisanje programa i projekata - obeležavanje i održavanje značajnih sportskih, kulturni i verskih datuma, jubileja, manifestacija i programa svih zajednica pod pokroviteljstvom Opštine Gračanica i aktivnosti udrženja i organizacija koja se bave osobama sa posebnim potrebama, a u cilju ravoja društva i društvenih vrednosti.

Različite organizacije i udruženja na teritoriji opštine Gračanica, kojima je potrebna pomoć mogu do 15. februara da apliciraju putem predloga projekata za planirane aktivnosti.

Nakon tog roka, Komisija će odabrati konačnu listu dobitnika, a novi zahtevi za pomoć neće biti razmatrani.
Sve potrebne informacije se mogu dobiti u zgradi Opštine Gračanica, ceo javni poziv možete pogledati na sajtu opštine Gračanica.

 

PITAJ BESPLATNI KAMATICA SAVETNIK KOJI JE KREDIT NAJBOLJI ZA TEBE

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja




Povezane teme:
gračanica javni poziv dodela sredstava novčana pomoć

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana