Tekst objavljen: 20.08.2015 15:24        


Air Serbia nudi sutra, u okviru akcije "Srećni petak", povratne letove po promotivnim cenama od Beograda do Larnake, Rima i Splita. Povratna karta do Larnake koštaće sutra počev od 159 evra, a do Rima i Splita počev od 109 evra, saopštila je Air Serbia.

Jeftinije karte do Larnake, Rima i Splita

Karte će važiti za putovanja od 21. septembra do 20. marta 2016. godine, osim u periodu između 15. decembra 2015. godine i 15. januara 2016. godine.
Larnaka i Split su na raspolaganju za putovanja do 23. oktobra.

Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Za putovanje vikendom treba doplatiti 10 evra po pravcu. Popust za putovanje dece se neće primenjivati, dok se za bebe plaća 10 odsto od pune cene karte.

Air Serbia je počela sa radom kao nacionalni avioprevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. i leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju.

Nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer-partnerima i sa kompanijom Etihad Airways, svojim akcionarom sa 49 procenata vlasničkog udela.
Air Serbia trenutno ima flotu od 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona.

Ostavi komentar


Pročitao/la sam i prihvatam uslove korišćenja
Povezane teme:
air serbia srećni petak cene karata avio prevoz

Kalkulator dozvoljenog minusa
Dozvoljeni minus
Nedozvoljeni minus
dana